08 / 05 / 2024

Hotel Aqua nerede

Hotel Aqua nerede

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Aqua City Denizli Evleri nerede?

Banka kredisi ile firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabilen Aqua City Evleri daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Aqua City Denizli Evleri nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatları devam ediyor. Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan proje E7 Grup imzası taşıyor. Peki Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?

Sinpaş Aqua City Denizli nerede?

Sinpaş Aqua City Denizli nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Aqua City Denizli nerede?

Aqua City Denizli nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sinpaş Aqua City Denizli'de 2 bin 90 adet daire bulunuyor...

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Maldivler Caprice Gold nerede?

Maldivler Caprice Gold nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 30 Ocak'ta rezervasyonların başlayacağı Maldivler Caprice Gold Hotel projesinde paket fiyatları 99 Euro'dan başlıyor...

Hotel Aqua nerede Haberi

Hotel Aqua nerede

TripAdvisor'un, kullanıcı yorumlan ile yapılan oylamada, Türkiye genelinde "Lüks Oteller" ve "En İyi Oteller" sıralamasında 13. ve "En Romantik Oteller" kategorisinde 21. Olarak, üç kategoride "Traveller's Choice" ödülüne layık görüldü. Alınan bu ödül, Marmaris'in kaliteli hizmet anlayışı ile anılmasındaki çabalara da olumlu katkı sağladı. 


Tesisin Genel Müdür'ü Cem Türkmen,240 oda 512 yatak kapasitesiyle hizmet sunan Hotel Aqua'nın, misafirlerine yüksek standartlarda ve kaliteli tatil keyfi yaşatmayı hedefleyen bölgesinin güçlü ve saygın turizm tesislerinden olduğunu belirterek "Çalışanlarımızla oluşturduğumuz huzurlu, güvenli ve sıcak aüe ortamımızı, yenilikçi bir hizmet anlayışı içerisinde misafirlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, ekibimizle birlikte istikrarla geliştirdiğimiz hizmet anlayışımızın ödülüdür" dedi. Marmaris'te kaliteli hizmet veren tesislere daha çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Türkmen, bundan sonraki dönemde, misafirlerin tatillerini satın alırken, tesislerde...