01 / 05 / 2024

Hotel BurceluB 2015

Hotel BurceluB 2015

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi 8-9 Ekim’de!

Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Platformu, 7. yılında ilk kez tartışma konularını Zirveye taşıyor ve ‘Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi’ olarak 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor.

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Güral Premier Hotel Belek ve Tekirova mükemmellik ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hotel BurceluB 2015 Haberi

Hotel BurceluB 2015

Yeni yüzüyle büyük beğeni toplayan BurceluB, Ramazan'da da unutulmayacak bir tatil eşliğinde ibadetlerinizi yerine getirebileceğiniz imkanlarla sizleri bekliyor. BurceluB; yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna şahitlik eden, özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız, düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekan sunuyor. BurceluB; pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapan Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili' nde güneşin sıcaklığına ve Ege'nin berrak sularına davet ediyor misafirlerini... 


BurccluB BAHÇELERİ VE KONAKLAMA 

Hotel BurccluB toplam 16. 000 m2 arazi üzerine kurulu ve yeşil bir bahçe içinde inşa edilmiştir. Çevre duyarlılığına sahip tesis geniş bir yeşil alanda hizmet vermektedir. Otelde, en nadide bitki ve en güzel renklerle bezenmiş bahçelerde güzel bir tatil sunuyor. Okaliptüs ağaçlannın ortasında kuş sesleriyle uyanıp yeşilin değişik tonlanyla güne merhaba denilebiliyor. BurccluB, toplam 150...