01 / 05 / 2024

Hotel BurceluB son durum

Hotel BurceluB son durum

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Utopia World Hotel'in devri için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel satış süreci ile ilgili  alınması gereken tüm izinler tamamlandı ve devir için gerekli son aşama olan T.C. Cumhurbaşkanlığı onayı bekleniyor...

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

Burdur Hotel Lago Di Salda hizmete girmeye hazırlanıyor!

Hotel Di Salda İlimiz Yeşilova ilçesindeki eşsiz doğa harikası Salda Gölü manzaralı Tınaztepe mevkiinde Salda Kayak Merkezinin açılması ile birlikte, 'turizm altyapısının mutlaka güçlendirilmesi gerektiği', son yıllarda daha çok dile getirilmeye başlandı.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı ertelendi!

Kıbrıs'ta iş yapmak, işi zamanında teslim etmek genel bir sıkıntı. İşte bu sürecin son mağduru.. Kıbrıs ekonomisinin son dönemdeki en büyük yatırımı Elexus Hotel, Ağustos ayında açılacak deniyordu ama inşaatı bile bitmedi. İşte detaylar..

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

Hotel Angelacoma'da oda sayısı 120'ye çıkartıldı!

Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Umut Ortakçı, Hotel Angelacoma'nın son yıllarda teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyledi..

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

Palmalife Marino Hotel iş dünyasında yoğun ilgi görüyor!

Son yıllarda iş dünyasında verimlik artırma amaçlı, şehirden uzakta toplantı anlayışı giderek yaygınlaşıyor, Palmali Tourism Group bünyesinde faaliyet gösteren Palmalife Marino Hotel; iş dünyasında yoğun ilgi görüyor.

Hotel BurceluB son durum Haberi

Hotel BurceluB son durum

Yeni yüzüyle büyük beğeni toplayan BurceluB, Ramazan'da da unutulmayacak bir tatil eşliğinde ibadetlerinizi yerine getirebileceğiniz imkanlarla sizleri bekliyor. BurceluB; yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna şahitlik eden, özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız, düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekan sunuyor. BurceluB; pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapan Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili' nde güneşin sıcaklığına ve Ege'nin berrak sularına davet ediyor misafirlerini... 


BurccluB BAHÇELERİ VE KONAKLAMA 

Hotel BurccluB toplam 16. 000 m2 arazi üzerine kurulu ve yeşil bir bahçe içinde inşa edilmiştir. Çevre duyarlılığına sahip tesis geniş bir yeşil alanda hizmet vermektedir. Otelde, en nadide bitki ve en güzel renklerle bezenmiş bahçelerde güzel bir tatil sunuyor. Okaliptüs ağaçlannın ortasında kuş sesleriyle uyanıp yeşilin değişik tonlanyla güne merhaba denilebiliyor. BurccluB, toplam 150...