16 / 05 / 2024

hotel workinn açılış

hotel workinn açılış

Feng Shui öğretileriyle tasarlanan mimarisiyle dikkat çeken Workinn Hotel bir sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ otel. Workinn Hotel "yeşil bina" olmasının yanında, "akıllı bina" olma özelliğiyle de ortaya çıkıyor..

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Rize'deki Ricosta Hotel cumartesi günü açılıyor!

Cengiz Holding tarafından 2017'de yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel hizmete açılıyor...

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

hotel workinn açılış Haberi

hotel workinn açılış

Mimari tasarımı Feng Shui öğretileriyle oluşturulan, Gold Leed sertifikalı Workinn Hotel,bir sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada konumlanan otel, bir yandan çalışırken bir yandan günlük hayatından ödün vermek istemeyen konuklar için çevreci, dingin, konforlu ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor. 

Modern hayatın baskıladığı kişisel yaşamları uyumlamanın bir fırsatı olan kadim Feng Shui öğretilerinden yararlanılarak yapılan Workinn Hotel'de bütün ayrıntılar konukların "kendini iyi hissetmesi" üzerine kurgulandı. 


Yoğun çalışma temposu sonunda dingin ve huzurlu bir ortamda yenilenmek ve ertesi güne taptaze bir enerjiyle başlayabilmek için Feng Shuinin doğanın akışına uyumluluk ilkesinden yola çıkıldı. Doğanın matemetiğini insanların lehine kullanma yolu olan Feng Shui otelin sadece...