02 / 05 / 2024

hotiç çanta

hotiç çanta

Tarzı, kalitesi ve şık tasarımlarıyla yıllardır özellikle kadınların vazgeçilmez adresi olan Hotiç sezon sonu indirimine girdi. Peki hangi ürünler indirimde ve indirim oranları. İşte detaylar...

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

KONUTDER-Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokol töreni 20 Kasım'da!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreni 20 Kasım Perşembe günü saat 09:00'da Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Cabinet Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Almanya ’nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaş ı’nda müşterilerinin hizmetine sundu.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı!

Almanya’ nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’ nda müşterilerinin hizmetine sundu...

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.

1955 yılında Nişantaşı'nda 9.780 metrekare arsa 271.200 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Nişantaşı'nda bulunan 9 bin 780 metrekare arsa metrekaresi 27 lira 73 kuruştan, 271 bin 200 lira açık artırma usulüyle satılacakmış.

Sertab Erener Nişantaşı'ndan 800 bin dolara dubleks daire alacak!

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi biten Sertab Erener, kendine yeni bir hayat kurmak için kolları sıvadı. Bir yıl önce sevgilisiyle Chicago'ya yerleşen sanatçı, şimdi Nişantaşı'nda ev arıyor...

1953 yılında Nişantaşı'nda 10 daireli apartman 600.000 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında Nişantaşı'nda 10 daireli bir bina 12 bin 245 adet altın parasına satılacakmış. Aynı yıl Silivri'de ise bir çiftlik satın almak mümkünmüş.

1951 yılında Nişantaşı'nda bir apartman 46.700 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Nişantaşın'da 67 bin liraya mal olmuş, 7 bin 300 lira kira getirisi olan 4 katlı bir apartman 46 bin 700 lira üzerinden açık artırma usulüyle satılacakmış.

Hotiç'in Esas Holding'le yürüttüğü satış görüşmesi olumsuz sonuçlandı!

Ayakkabı firması Hotiç'in Esas Holding'le yürüttüğü satış görüşmesi olumsuz sonuçlandı. Şirketin patronu Mehmet Hotiç, " Babamızın kurduğu şirketi satmaya kıyamadık. Süreç bitince çok rahatladık " dedi...

Nişantaşı Eğlence Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Eğlence Hizmetleri Anonim Şirketi, 60 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül 2014 tarihinde Şişli, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Azer İş Merkezi'nde kuruldu.

hotiç çanta Haberi

hotiç çanta

1938 yılında Salih Hotiç tarafından kurulan ve günümüzde özellikle kadınların tercih ettiği ayakkabı markası olan Hotiç, online mağazası üzerinden yüzde 70' varan indirim kampanyası uyguluyor. Üstelik iki üründe artı yüzde 20 indirim daha...


80 yıllık köklü geçmişi ile farklı yaşam tarzlarına uygun, özgün tasarımlara sahip ayakkabı ve aksesuarlar üreten Hotiç, ürünlerinde gerçek deri ve doğal malzemeler kullanarak konfor ve kaliteyi bir arada sunuyor. 
Geniş koleksiyon yapısı ile tasarım ve üretimlerinin tamamı Türkiye’de gerçekleştiriliyor. 

Yaratıcı ve güncel, müşteri ve teknoloji odaklı Hotiç, sezon trendlerini özgün tasarımlarla buluşturarak, cazip fiyatlarla popüler alışveriş lokasyonlarında kaliteli hizmet sunma politikasıyla yürütüyor. 

İşte 18 Eylül 2022 Hotiç Fiyat Listesi

Hakiki Derİ Erkek Beyaz Spor Ayakkabı 1579 TL + Sepette 2 ve üzerine %20 İndirim...