09 / 05 / 2024

HS İnşaat

HS İnşaat

HS İnşaat Mimarlık Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Boyuneğmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Çelebi tarafından kuruldu.

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaya ve Sedat Tokatcı ortaklığında kuruldu.

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akıncı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hs Sezer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Sezer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Harun Sezer imzasıyla kuruldu.

HS İnşaat Mimarlık Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS İnşaat Mimarlık Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Boyuneğmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

HS Demircan İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Demircan İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Demircan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

HS İnşaat Haberi

HS İnşaat

HS İnşaat Mimarlık Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Boyuneğmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.


HS İnşaat Mimarlık Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşaat sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, iş yerleri, alt yapı ,yol, baraj, gölet, şehir planlanması, park ve bahçe, çevre düzenlenmesi, fabrika binaları,rafineri,dolum tesisleri,boru hatları,akaryakıt istasyonları,köprü,liman,havaalanı,kanal,depo,antrepo,sanayi ,turistik,spor tesisleri inşa etmek,başkalarına yaptırmak,taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek,her nevi yapı veya inşaat yapmak,almak,satmak,işletme,kiralamak,kiraya vermek, 2.Yurt içinde veya yurt dışında kamu,özel sektör,kurum veya kuruluşlar tarafından düzenlenen her türlü proje,yapım,inşaat,eski eserlerin restorasyon işlerinin yapılması,ihalelerine katılmak ve taahhüt işleri yapmak,3. Alışveriş ve iş merkezleri,toptan veya...