03 / 05 / 2024

HT İç Mimarlık İnşaat

HT İç Mimarlık İnşaat

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No-190/ B Kadıköy'de kuruldu.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No-190/ B Kadıköy'de kuruldu.

Şebnem Kürşat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Şebnem Kürşat Mimarlık Anonim Şirketi, Fatma Şebnem Kürşat Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz' da Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

SSLD Peyzaj İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SSLD Peyzaj İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Yılmazer tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okan Özer, Orhan Olgunelma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

HT İç Mimarlık İnşaat Haberi

HT İç Mimarlık İnşaat

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No-190/ B Kadıköy'de kuruldu. 


HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket aşağıda yazılı iş ve işlemlerle ilgili ithalat ve ihracatını. Ayrıca bu malların distribütörlüğünü. Bu mallar üzerinde mümessillik, acentelik, işlerini ve gene bu malların iç ticaretini veya imalatını dağıtım ve pazarlamasını yapar. Ayrıca bu malların lojistik ve destek hizmetlerini yürütür. İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) Binaların iç ve dış boyama işleri Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...