30 / 04 / 2024

Hüdaverdi Dursun seha yapı

Hüdaverdi Dursun seha yapı

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dursun tarafından kuruldu.

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüdaverdi Küçükkahyaoğlu tarafından kuruldu.

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Hüdaverdi Daştanbek tarafından kuruldu.

Seha Yapı sosyal medyada Türkiye 3’üncüsü oldu!

Seha Yapı, ulusal birçok inşaat markasını geride bırakarak sosyal medyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Seha Yapı, Boomsonar’ın Ağustos 2017 raporunda, Türkiye çapında Facebook'ta en iyi performans gösteren üçüncü inşaat şirketi olarak gösterildi.

Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Enes Hüdaverdi Daştanbebek tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

Gebze Hürriyet Mahallesi sakinleri tapu konusunda endişeli!

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’ni proje alanı ilan etmesi sebebiyle mahallelilerin hak sahibi oldukları parsellerin tapularının verileceği hususunda halk endişeli olduğunu söyledi.

Hüdaverdi Dursun seha yapı Haberi

Hüdaverdi Dursun seha yapı

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Hüdaverdi Dursun, 1973 yılında Almanya doğumlu. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Hüdaverdi Dursun, bugün Seha Yapı Genel Müdürü.


İş hayatına 1997 yılında Ertem İnşaat’ta Saha mühendisi olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, 1999 yılında İttifak Grubu şirketlerinden Seha İnşaat A.Ş.’de Mimar olarak göreve başladı. 


2000 yılında Şantiye şefliğine atanan Hüdaverdi Dursun, 2008 yılından 2010 yılı Eylül ayına kadar ince yapıdan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.


Hüdaverdi Dursun, 2010 Ekim ayından itibaren ise Seha Yapı Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Spor yapmayı, sinemaya gitmeyi seven Hüdaverdi Dursun, evli ve 2 çocuk babası.


Seha Yapı Tarihçe

Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. 1987 yılına kadar inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanında yapı taahhüt hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürdü.


1987 yılından sonra orta ölçekli müteahhitlik hizmetlerine başlayan Seha...