06 / 05 / 2024

hüla avşar ve zehra çilingiroğlu reklam filmi

hüla avşar ve zehra çilingiroğlu reklam filmi

Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu, bir inşaat firmasının reklam filminde birlikte rol aldı. Hülya Avşar'ın bu reklam filminden 1 milyon TL aldığı iddia edildi

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Dağ tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Bekçi alımı için 2023 tarihleri resmen tek tek açıklandı! Tam 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak! Sakın kaçırmayın

Bekçi alımı için 2023 tarihleri resmen tek tek açıklandı... Tam 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak... Sakın kaçırmayın...

2023 bekçi alımı ne zaman? 1250 çarşı ve mahalle bekçi alımı başladı mı? İşte bekçi alımı başvuru şartları!

Çarşı mahalle bekçi alımı gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. 1250 çarşı ve mahalle alımına dair sorular hız kazandı. İşte 1250 çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kızılbay tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

hüla avşar ve zehra çilingiroğlu reklam filmi Haberi

hüla avşar ve zehra çilingiroğlu reklam filmi

Avşar yaptığı açıklamada, ilk kez bir reklam filminde kızı Zehra ile birlikte oynadığını, kızı ile birlikte 3 reklam filmi daha çekeceklerini belirtti. Avşar, aile konsepti devam ettikçe eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile de oynayabileceklerini kaydetti. Avşar, kızı Zehra'nın reklamdan ne kadar pay aldığıyla ile ilgili soruya ise, "Kızımın hakkı neyse Allah katında görevimi yaptım. Ama aldığı parayı da harcatmadım" yanıtını verdi. Avşar, "Her reklamda bir öncekinden daha çok kazanıyorsunuz. Ancak gayrimenkul daha fazla oldu" diye konuştu. Hülya Avşar'ın bu reklam filminden 1 milyon TL aldığı iddia...