21 / 05 / 2024

Hulusi Zeren biyografi

Hulusi Zeren biyografi

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Zeren kimdir? Hulusi Zeren, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hulusi Zeren, Mono Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Hulusi Zeren...

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Ömer Hulusi Topbaş kimdir? Hangi şirketlere üst düzey yöneticilik yaptı?

Ömer Hulusi Topbaş hangi şirketin genel müdürü olarak çalıştı? BİM’de ne iş yapıyor? İşte Ömer Hulusi Topbaş ile ilgili merak edilenler...

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ömer Hulusi Zeren, Ali İrfan Yavuz ve Halil Melih Zeren ortaklığında kuruldu.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile  Emrah Aşgenaz ve Muhammed Aşgenaz ortaklığında kuruldu.

Zeren Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zeren Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit    Zeren tarafından kuruldu. 

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Hulusi Zeren biyografi Haberi

Hulusi Zeren biyografi

Hulusi Zeren kimdir?

Hulusi Zeren, Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.  1962 yılında İstanbul'da doğan Ö. Hulusi Zeren, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. 1991 yılında M. Şahin Özcan ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti'yi kurdu. Mono Mimarlık, inşaat sektöründe Türkiye'nin önemli projelerine imza atarak, mimarlık ve inşaat alanında uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. 


Yatırım, proje ve inşaatı Mono Mimarlık tarafından yapılan, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri ve Trakya'nın ilk alışveriş merkezi Orion Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 1999 yılında hayata geçirdi. 


Mono Mimarlık, kuruluşundan bugüne 20 yıllık tecrübesiyle inşaat, mimarlık, yatırım, taahhüt ve enerji sektörlerinde yurt içi ve dışı projelerde faaliyet göstermeye devam etmektedir.


Mono Mimarlık 

1991 yılında İnşaat...