17 / 05 / 2024

hulusi zeren parkı açıldı mı

hulusi zeren parkı açıldı mı

Safranbolu Belediyesi'nin 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monotera Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ömer Hulusi Zeren, Ali İrfan Yavuz ve Halil Melih Zeren ortaklığında kuruldu.

Safranbolu Hulusi Zeren Parkı açıldı!

Safranbolu Belediyesi'nin 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.

Saroz Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saroz Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi 2828 bin 400 TL sermaye ile bugün Ömer Hulusi Zeren ve Mustafa Şahan Özcan ortaklığında kuruldu.

Hulusi Zeren kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Zeren kimdir? Hulusi Zeren, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hulusi Zeren, Mono Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Hulusi Zeren...

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Erdemler İşmerkezi'nde kuruldu.

Ömer Hulusi Zeren, Foça Turizm Otelcilik A.Ş.'yi kurdu!

Foça Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ömer Hulusi Zeren, Başkan Yardımcısı olarak Mustafa Şahin Özcan, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Bedriye Kaya görev yapacak

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

hulusi zeren parkı açıldı mı Haberi

hulusi zeren parkı açıldı mı


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un talimatları ile her mahalleye bir konsept park anlayışı ile 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol, Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin açılış konuşmasını Merum Hulusi Zeren'in oğlu Osman Zeren yaptı.


Zeren, babasının adını yaşatmak için böylesi güzel bir parka isminin verilmesinden dolayı ailesi ve kendi adına duyduğu mutluluğu paylaşırken, "Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Mahalle Muhtarı Mehmet Özyavuz...