01 / 05 / 2024

hülya avşarın kaç tane evi var

hülya avşarın kaç tane evi var

Tarabya'da kimsenin bilmediği bir villası olan Hülya Avşar, evini 3 milyon dolara satışa çıkardı. Avşar Kızı'nın Sarıyer'deki bir diğer köşkü de 10 milyon dolara alıcı bekliyor

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL kuru, dün yüzde 0,1 yükselişle günü 28,1058 TL'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yeni rekorunu test etti. 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

Bekçi alımı için 2023 tarihleri resmen tek tek açıklandı! Tam 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak! Sakın kaçırmayın

Bekçi alımı için 2023 tarihleri resmen tek tek açıklandı... Tam 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak... Sakın kaçırmayın...

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Telefonunu değiştirmek isteyenler sakın kaçırmasın! En hızlı akıllı telefonlar belli oldu! İşte detaylar!

Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da yeni bir telefona ihtiyacı olanlar Eylül 2022 itibari ile belirlenen en hızlı telefon modellerini sakın kaçırmasın!

Altın bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 12 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 12 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 11 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 11 Eylül 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 11 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 10 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 10 Eylül 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 10 Eylül altın fiyatları!

Şok Market'te indirim günleri devam ediyor! Birçok üründe indirim fırsatını kaçırmayın! 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

İndirimler hız kesmeden devam ediyor. Birçok üründe indirim yapan Şok market’in bu haftaki indirimlerini sakın kaçırmayın. 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirimli fiyatlar bütün vatandaşları sevindirecek. İşte 10 Eylül 2022 Şok Market fiyat listesi…

Altın bugün ne kadar? 8 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 8 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 8 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 31 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 31 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 31 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 30 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 30 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 30 Ağustos altın fiyatları!

hülya avşarın kaç tane evi var Haberi

hülya avşarın kaç tane evi var

Sanat dünyasından kazandıklarını gayrimenkule yatıran Hülya Avşar'ın bilinmeyen bir villası daha ortaya çıktı. İstanbul'un gözde bölgeleri İstinye, Tarabya ve Kemer Country'de villaları bulunan Avşar Kızı, yine Tarabya'daki gizli bir evini satışa çıkardı. Ünlü sanatçı, 3 katlı müstakil evine 3 milyon dolar fiyat biçti. 



GÖZÜNÜ YURT DIŞINA DİKTİ! 

Hülya Avşar'ın Sadettin Saran'la ayrıldıktan sonra boşalttığı ve komşuları yüzünden sıkıntılar yaşadığı Sarıyer'deki tarihi köşkü de halen satışta... Bu köşkü için 10 milyon dolar isteyen Avşar Kızı, yıllardır da bu tarihi evini satamıyor. Bu arada Ayvalık başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde de gayrimenkulleri bulunan ünlü sanatçının, Tarabya'daki evinden elde edeceği 3 milyon dolarlık gelirle yurt dışında yatırım yapmayı planladığı konuşuluyor. Londra'da lüks bir dairesi olan Hülya Avşar, burada yeni bir ev satın almayı...