18 / 05 / 2024

Hülya Bayrakoğlu

Hülya Bayrakoğlu

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bayrakoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Kaboğlu ve Seyyit Kutup Çavdaroğlu ortaklığında kuruldu.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Girginoğlu tarafından kuruldu.

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cinasoğlu tarafından kuruldu.

Hülya Bayrakoğlu Haberi

Hülya Bayrakoğlu

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bayrakoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bostanlar Arası Sokak,...