01 / 05 / 2024

huqqa cihan kamer

huqqa cihan kamer

Cihan Kamer Boğaz'da ikinci mekanını açtı. Boğaz'da bir ilke imza atarak yatlara şarküteri hizmeti de sunan The Market, dünya ve Türk mutfaklarından birçok ürünü aynı menüde buluşturarak Ramazan'da müşterilerine sunuyor...

Cihan Kamer Boğaz'da 12 milyon TL'ye restoran açtı!

Atasay firmanının sahibi Cihan Kamer, Boğaz'da 12 milyon TL yatırım ile restoran açtı...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

huqqa cihan kamer Haberi

huqqa cihan kamer

Cihan Kamer, Huqqa'dan sonra Kuruçeşme'de ikinci mekanı olan The Market'i açtı. Modern tasarımıyla ön plana çıkan The Market, ünlü Mimar Mahmut Anlar imzasıyla hazırlandı. 


Toplam 300 kişi kapasiteli The Market'in menüsünde hem herkesin rahatlıkla tanıyıp bileceği geleneksel ve klasik tatlar, hem de yeni ürünler yer alıyor. Tümüyle helal et sertifikasına sahip ve natürel ürünler kullanılarak hazırlanan klasik et ve bonfile çeşitleri, salkım köfte, burger çeşitleri, beef burger ve özel garnitürlerin yanı sıra etlerin maksimum düzeyde yumuşaklığını sağlayan dry-aged tekniğiyle hazırlanan "Foie Gras&Steak" ya da "Rib-Eye Steak" gibi farklı tatlar deniz mahsulleriyle birleşerek "surf&turf" sunum konseptinde "satır tabaklarla" sunuluyor. 


The Market'te en çok tavsiye edilen içecekler arasında; "Acılı ayran", The Market'e özel şıra kokteyli, alkolsüz Spice Marry kokteyli, zencefilli Mojito, 1 gün...