15 / 05 / 2024

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Alptekin, Miraç Yılmaz, Walid Saad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Birnak İnşaat Metal Otomotiv Tekstil Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birnak İnşaat Metal Otomotiv Tekstil Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülağacı tarafından kuruldu.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Ksl Yapı İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksl Yapı İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Köse tarafından kuruldu.

Berathan Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berathan Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin sermaye bedeli  ile Kemal Çetin tarafından kuruldu.

Yeksan Madencilik İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksan Madencilik İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli  ile Kerem Yerlikaya tarafından kuruldu.

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ekinci41 Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekinci41 Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekinci41 Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Semsa Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semsa Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sait Durgut tarafından kuruldu.

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Alptekin, Miraç Yılmaz, Walid Saad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TEKSTİL a. Yün, pamuk,ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili...