15 / 05 / 2024

Hürriyet Emlak ödül töreni

Hürriyet Emlak ödül töreni

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. dönemsel kira ödemesi tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. dönemsel kira ödemesi tamam...

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Emlak Katılım 2020'de yüzde 120 büyüdü!

Katılım finans sektörünün en genç oyuncularından biri Emlak Katılım, 2020 yılında yüzde 120 büyüme gerçekleştirerek aktif büyüklüğünü 20.3 milyar TL’ye çıkarttı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 2.dönemsel kira ödemesi gerçekleşti. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 729 gün vadeli, 50 milyon TL tutarında, TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik 2.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS72116 ISIN Kodlu, 369 gün vadeli, 100 milyon TL sermaye tutarı kira sertifikasının 2. dönemsel ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 10,95216!   

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 10,95216 olarak belirlenmiş olup, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,73054 olarak belirlendi.

Hürriyet Emlak ödül töreni Haberi

Hürriyet Emlak ödül töreni

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan etkinlikte, gayrimenkul ve emlak sektörünün önde gelen temsilcileri bir araya gelecek. “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde, emlak ofisleri de farklı kategorilere göre ödüllendirilecek.

Ödül töreni 19 Eylül 2018'de Adile Sultan Sarayı'nda Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde...