27 / 04 / 2024

hürriyet gayrimenkul yatırımı

hürriyet gayrimenkul yatırımı

Gayrimenkul sektöründe başlatılan seferberliğe Hürriyet gazetesinden de destek geldi.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Hülya Kurtaran tarafından kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Fatih'de Ali Çetin ve Taufik Hıdayat Sukenı ortaklığında kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Batuhan Türüdü, Hüseyin Kayra  ve Nusret Yıldırımer tarafından kuruldu.

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Gürkan Hüsünbeyi tarafından kuruldu.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

hürriyet gayrimenkul yatırımı Haberi

hürriyet gayrimenkul yatırımı

Gayrimenkul sektöründe başlatılan seferberliğe Hürriyet gazetesinden de destek geldi. Hürriyet Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, GYODER’in öncülük ettiği kampanyada yer alan gayrimenkul şirketlerine yüzde 15 ilan indirimi yapacaklarını belirtti. Tandoğan, ayrıca kampanyaların anlatılacağı bir gazete hazırlanıp bu gazetenin birçok televizyon kanalından duyurulacağını söyledi.


GAYRİMENKUL sektörü darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi için seferberlik ilan etti. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Oraklığı Derneği (GYODER) elini taşın altına koydu ve tüketiciler için bir ay süre ile uygun ödeme kampanyası hazırladı. Ülke geneline 39 şirketin katılımı ile 86 proje için kampanya başlatıldı. 56 bin ev ve 3 bin 200 ofis bir ay süre ile 120 ay vade, yüzde 20 peşin ve 0.70 faizle satılacak. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli...