04 / 05 / 2024

Hürriyet ve Radikal Ekonomi yazarı Uğur Gürses

Hürriyet ve Radikal Ekonomi yazarı Uğur Gürses

İnşaatta Kalite Zirvesi, Değişen Dünya Gelişen Malzeme temasıyla sektör liderlerinin katıldığı ve gün boyu süren dört oturumda geleceğin dünyasında inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinin nasıl bir konum belirlemesi gerektiği masaya yatırıldı.

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Otyakmaz tarafından kuruldu.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Hürriyet ve Radikal Ekonomi yazarı Uğur Gürses Haberi

Hürriyet ve Radikal Ekonomi yazarı Uğur Gürses

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, SKD Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Ercan Çelik, Hürriyet ve Radikal Ekonomi yazarı Uğur Gürses, Mimar Nevzat Sayın, Prof. Dr. M. Pınar Mengüç ve Şehir Plancı A. Faruk Göksu’nun konuşmacı olarak yer aldığı sabah oturumları son buldu.


Değişen Dünya ve Değişen İhtiyaçların konu edildiği ilk iki oturum Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, TürkMMMB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Süreyya Ural, TürkSMD Yönetim Kurulu Başkanı Aytek İtez, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin açılış konuşmalarıyla start alan Zirve önemli konulara ev sahipliği yaptı.


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta...