16 / 06 / 2024

Hürsan Şömine 2015 ürünleri

Hürsan Şömine 2015 ürünleri

Türkiye'nin inovatif şirketleri buluşları ile küresel rakiplerini solluyor. Bu firmalardan biri olan Hürsan, farklı tasarımlarıyla dünya şömine liginin zirvesine çıktı..

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

3. havalimanı yaratacağı dev ekonomiyle damga vuracak!

Hürriyet Ocak 2015’te yeni havalimanın işletmecisi İGA ile Unifree arasında imzalan 25 yıl süreli dünyanın en büyük duty free anlaşmasının izlerini sürdü. Duty free alanlarını işletecek olan Unifree’nin ödeyeceği yıllık kira 500 milyon Euro’yu aşacak.

2015 yılında Ankara Sincan'da ne kadar konut satıldı?

Yatırımcıların cazibe merkezi haline gelmeye başlayan Sincan'da konut satışları 2015 yılında da hız kesmedi. Peki 2015 yılında konut fiyat artışında Ankara'da birinci olan ilçe Sincan'da kaç adet konut satıldı?

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Türkiye ekonomisi 2015'te yüzde 4 büyüdü!

Türkiye ekonomisi 2015 yılında tüm olumsuzluklara rağmen yüzde 4 ile tahminlerin üstünde büyüdü. Bu büyüme hızıyla Türkiye, G20 4'üncüsü oldu. Yüzde 2.4 büyüyen ABD'yi ve Avrupa ülkelerini geride bıraktı.

Dünyadaki gökdelen sayısı 1.040'a ulaştı!

Dünyadaki gökdelen projeleri hızla artarken, 2015 yılında bu konuda yeni bir rekor kırıldı. Le Figaro gazetesinde yer alan habere göre, dünyadaki gökdelen sayısı 1.040'a ulaştı.

Ege-Koop İzmir'e 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe'den Menemen'e kadar projelere 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016, proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un birikimini çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Enerjide 2015 iyi geçti 2016 müjdeyle geldi!

Enerji sektörü açısından 2015 oldukça verimli geçti. Şirketler zor geçen yıla rağmen yatırımlarda hız kesmezken, 2016 için ise beklentilerini daha büyük tuttu.

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

İnşaat sektörü 2016’ya hızlı bir giriş yapacak!

THBB Başkanı Yavuz Işık, 2015’in ilk 10 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yeni konut satışlarındaki artış oranının yüzde 11’e yakın olduğunu açıklayarak sektörün 2016’ya hızlı bir giriş yapmasının beklendiğini belirtti.

Ordu Fatsa'da emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Hürsan Şömine 2015 ürünleri Haberi

Hürsan Şömine 2015 ürünleri

Türkiye'nin inovatif şirketleri buluşları ile küresel rakiplerini solluyor. Bu firmalardan biri olan Hürsan, farklı tasarımlarıyla dünya şömine liginin zirvesine çıktı. Pipodan, Eyfel Kulesi'ne kadar 800 farklı tasarımda şömine imal eden firma, 20'den fazla ülkeye ürün sattı. Bacasız şömineyi de Türkiye'de ilk kez üreten firma, bu sayede son dönemde artan toplu konut projelerinde de etkin rol aldı. Geçen sene 3 bin adedin üzerinde şömine sattıkları bilgisini veren Hürsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Makine Mühendisi Ali Araptarlı, "İhracat potansiyelimiz de artıyor. Bu rakamın yüzde 20'si ihracata gitti. Ayrıca 100'ün üzerinde şömine haznesi, 800'ün üzerinde dış giydirme modelimiz var" dedi. 


FRANSA TABUSU YIKILDI 

Dünyada şömine sektörünün merkezinin Fransa olarak bilindiğine de değinen Araptarlı şöyle devam etti: "Dünyaca ünlü şömine markaları Fransız'dır. Fransız şömine üreticileri...