02 / 05 / 2024

hüs-er fuarcılık erdem karaca

hüs-er fuarcılık erdem karaca

Türkiye'de cami sayısının 100 bine dayandığını söyleyen Hüs and Er Fuarcılık kurucularından Erdem Karaca, kentsel dönüşüm kapsamında bu camilerin yüzde 10’unun yıkılıp yeniden inşa edileceğini söyledi

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

ŞOK’tan dört dörtlük indirimler! Orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, takipçilerine özel yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz 2023 ŞOK Market fiyat listesi...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Borsa İstanbul, seçim sonrası ikinci işlem gününde de değer kazanmayı sürdürürken, bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti Dolar/TL'de ise yukarı yönlü hareket tüm hızıyla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

hüs-er fuarcılık erdem karaca Haberi

hüs-er fuarcılık erdem karaca


Türkiye’de her yıl 2 bin caminin temeli atılıyor ve bu camilerin maliyeti ortalama 1 milyon TL’den başlayıp, 200 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Bu da 2000’li yılların başına göre cami ve ekipmanları sektörünün 10 kata yakın artışla 10 milyar TL gibi bir büyüklüğe yükselmesini sağladı. Cami Yapı Ekipmanları Fuarı, kubbecilerden halıcılara, havalandırmacılardan aydınlatmacılara 70’e yakın firmayı bir araya getirdi. 20-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştiren fuarın mimarlarından Hüs&Er Fuarcılık kurucularından Erdem Karaca, 10 yıl öncesine göre açılan cami sayısının 10 kata yakın arttığını, bu artışın etkisi ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yasa hazırlığında olduğunu söyledi. Yasa kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, camilerde kullanılan malzemelere standart getirecek. Standart bundan sonra yapılacak camiler için geçerli olacak.


Belge zorunluluğu getirilecek


Türkiye’de 2002’de 75 bin 941 olan cami sayısı...