21 / 05 / 2024

Hüseyin Aksoy diyarbakır inşaat istihdam

Hüseyin Aksoy diyarbakır inşaat istihdam

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır Bağlar'da hem kentsel dönüşüm hem kentsel yenileme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Diyarbakır Zerzevan Kalesi turizme kazandırılıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yapım çalışmaları devam eden Zerzevan Kalesi'nde incelemelerde bulundu.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Diyarbakır Kulp Otogarı'nın inşaatı hızlandı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde inşa edilen otogar projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. En önemli aşamaları tamamlanan projede ince işçiliğe geçiliyor.

Hüseyin Aksoy diyarbakır inşaat istihdam Haberi

Hüseyin Aksoy diyarbakır inşaat istihdam

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın da desteklediği fuar nedeniyle TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde tören düzenlendi.


SEKTÖRÜN DİYARBAKIR'A KAZANIMI


Törende konuşan Vali Hüseyin Aksoy, inşaat sektörünün hızla geliştiğini söyledi. Sektörün gerek il, gerekse ülke ekonomisine katkı sağladığını dile getiren Vali Aksoy, şöyle dedi: "2013 verilerine baktığımızda Diyarbakır'daki istihdamın yaklaşık yüzde 23'ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir. Bu sektörün canlılığı, hareketliliği de gerek istihdamın yaratılmasında gerek ekonomik hareketliliğin ortaya konulmasında bizlere önemli katkı sunmuş oluyor. Diyarbakır'da da inşaat sektörü büyük hızla gelişip büyümektedir. Belediyelerimiz halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan çok önemli kurumlarımızdır. Belediyelerimiz hizmetlerini halka sunarken daha kaliteli daha ihtiyaç duyulan alanlara yönelme bakımından yeni araç gereçlerin de yeni üretimlerin de...