28 / 04 / 2024

Hüseyin Ayaz başiskele

Hüseyin Ayaz başiskele

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın çalışmaları sonucu kent genelinde değer kazanan Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. Ayaz, "Her şeyin başı sağlık hedefiyle Başiskele'ye Marmara'nın en büyük sağlık kompleksini inşa ediyoruz."

Kocaeli Başiskele turizmde dünyaya açılıyor!

Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler.

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, şehirlerin yeniden dizayn edildiğini belirterek, “Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor” dedi. Samut, bu süreçte inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Hüseyin Ayaz başiskele Haberi

Hüseyin Ayaz başiskele

112 Acil Sağlık İstasyonu ve çok sayıda kapsamlı hastaneye ev sahipliği yapan ilçede birçok özel hastanenin inşası devam ediyor Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Her şeyin başı sağlık hedefiyle Başiskele'ye Marmara'nın en büyük sağlık kompleksini inşa ediyoruz. Sağlık alanında attığımız bu adımla; Yalova, Sakarya, Kocaeli merkezinde yaşayan vatandaşlarımız da faydalanacak. Bölgenin sağlık başkenti olacak Başiskele ile birlikte sağlık turizmi de başlayacak, sağlık için kente gelenler doğal güzelliklerin büyüsü ile kenti keşfe başlayacak" dedi. 


İĞNE İÇİN İLÇE DIŞINA... 


Bilindiği üzere 2009 yılında ilk hizmete başlayan Başiskele Belediyesi, ilçedeki hastane sorununu çözerek ilçeye bir semt polikliniği kazandırdı. Başiskele'de yaşayan vatandaşlar bir iğne vurdurmak için bile ilçe dışındaki devlet hastanesine giderken son yıllarda hizmet ayağına geldi. Başiskele semt polikliniği aynı zamanda nisan 2015'den itibaren...