27 / 04 / 2024

hüseyin başaran kim

hüseyin başaran kim

Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın 11 Mart'ta düşen jette hayatını kaybetmişti. Mina Başaran yaşasaydı yarın Murat Gezer ile dünya evine girecekti....

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Mina Başaran ile Murat Gezer bugün evlenecekti! Acı gün!

Başaran Holding'in patronu ve iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının içinde bulunduğu özel jet 11 Mart'ta İran'da düşmüş ve Mina Başaran ile arkadaşları hayatını kaybetmişti. Başaran yaşadasygın bugün Murat Gezer ile evlenecekti...

Mina Başaran yaşasaydı yarın evlenecekti! Yürek burkan buluşma!

Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın 11 Mart'ta düşen jette hayatını kaybetmişti. Mina Başaran yaşasaydı yarın Murat Gezer ile dünya evine girecekti....

hüseyin başaran kim Haberi

hüseyin başaran kim

İş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının içinde bulunduğu özel jet 11 Mart'ta İran'da düşmüştü. 

Mina Başaran yaşasaydı yarın Murat Gezer ile dünya evine girecekti. Düğün töreni Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecekti.

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; uçak kazasında hayatını kaybeden 8 genç kadının ailesi, Mina-Murat çiftinin düğün tarihi olan 14 Nisan'da bir araya gelecek. Anma törenine çiftin yakın dostları da katılacak.