05 / 05 / 2024

Hüseyin Başaran mina başaran

Hüseyin Başaran mina başaran

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Hüseyin Başaran mina başaran Haberi

Hüseyin Başaran mina başaran


İran’da düşen Başaran Holding’e ait uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk kez konuştu.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık’ta Başaran Holding’e ait MC Havacılık’ın genel merkezinde basın mensuplarına açıklamalar yapan Hüseyin Başaran, kazaya ilişkin ön raporun yakın bir zamanda açıklanacağını belirtti. Posta gazetesinde yer alan habere göre,  Başaran, "Kara kutular Fransa’da açıldı. Ön raporu, uçak İran’da kırım olduğu için İran sivil havacılığının açıklaması gerekiyor. Onlar da eli kulağında diye söylediler. Önümüzdeki günlerde belki bir ay içinde açıklayacaklar diye umut ediyorum" dedi.

"PİLOTAJ HATASI GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Kazaya ilişkin bir öngörüsü olup olmadığıyla ilgili olarak başaran Başaran, "Pilotaj hatası gibi gözüküyor. Tam çıkmadan (rapor) konuşmak da belki ters ama gelen ön bilgilere göre...