06 / 05 / 2024

hüseyin dündar öldü

hüseyin dündar öldü

Dündar İnşaat A.Ş'nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Dündar vefat etti....

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çarşamba Ortaöğretim Eğitim Kampusu tamamlanıyor!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Yeşilırmak kıyısında inşaatları devam eden Ortaöğretim Eğitim Kampusu ile ilçemiz, Ülkemizin örnek yatırımlarından birine daha kavuşuyoruz.” diye konuştu.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Çarşamba'da dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Bafracalı Mahallesi’nde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1. etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

hüseyin dündar öldü Haberi

hüseyin dündar öldü
Dündar İnşaat A.Ş'nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Dündar vefat etti. Hüseyin Dündar'ın cenazesi 11 Temmuz 2013 Perşembe (bugün) Şakirin Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ailesi Dündar için taziye ilanı...