07 / 05 / 2024

Hüseyin Emre Yazıcılar

Hüseyin Emre Yazıcılar

Nes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şensoy, Hüseyin Emre Yazıcılar, Nalan Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

A101'de televizyon, BİM'de yazıcılarda indirim var! 29-30 Eylül'ü kaçırmayın

29 Eylül 2022 tarihinde A101’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba markasına ait akıllı televizyonlar, 30 Eylül 2022 tarihinde BİM’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında HP markasına ait yazıcılar var.  

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Gayrimenkul dolandırıcılarına dikkat!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, vatandaşları gayrimenkul dolandırıcılarına karşı uyardı. İşte Demir'in yazısı...

Hüseyin Emre Yazıcılar Haberi

Hüseyin Emre Yazıcılar
Nes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şensoy, Hüseyin Emre Yazıcılar, Nalan Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.


Nes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirketin amaç ve konusu ile ilgili her türlü Mühendislik işlerinin yapımı. 2- Yurt içinde ve yurt dışında; İnşaat sektöründe faaliyette bulunmak; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...