30 / 04 / 2024

Hüseyin Kesimoğlu özgeçmiş

Hüseyin Kesimoğlu özgeçmiş

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu kimdir? Hüseyin Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu'nun biyografisi..

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümde iddialı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kentsel dönüşüme önem veriyor. Çok da iyi yapıyor... Önem vermek de zorunda çünkü Adananın başka çıkış yolu yok .Kentsel dönüşümü çok da geniş kapsamlı oluşturmak zorunda. Neden mi ?...

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Kesimoğlu özgeçmiş Haberi

Hüseyin Kesimoğlu özgeçmiş

Hüseyin Kesimoğlu kimdir?

1976 Yılında Ordu ili, Kumru İlçesi’nde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ordu ili’nde çeşitli okullarda tamamladı.


1993 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yılında mezun oldu.


1997 yılında kurumun açtığı Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazanıp aynı yıl Müfettiş Yardımcısı olarak memuriyete başladı.


Kurumda Başmüfettiş olarak çalışmakta iken 13 Ağustos 2012 tarih 28383 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.


Evli ve 1 çocuk babasıdır.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü

1924 yılında Tapu Umum Müdürlüğü Teşkilatı kurulmuştur. Bu teşkilat bünyesine 1925 yılında 658 sayılı Kanunla kadastro birimi ilave edilmiştir. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bugünkü yapısı ve hedefleri 29 Mayıs 1936 tarih ve 2997 sayılı Kanunla belirlenmiş olup Teşkilat, Maliye Bakanlığına bağlanmıştır. 


Daha sonra, 7 Temmuz 1939 tarihinde Adalet Bakanlığına...