18 / 05 / 2024

Hüseyin Olan bitlis

Hüseyin Olan bitlis

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Olan kimdir? Hüseyin Olan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın biyografisi..

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Sözlü: Adana’nın 50 yıllık planlamasını yapıyorum!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ''Birinci sınıf tarım toprağı olan yerlerde uygulama yapmıyorum. Projelerimizi birinci derece kentin ve kentsel dönüşüm içinde yapıyoruz. Dönüşümü merkezde cazip kılmak için ada bazında teşvikler yapıyorum''dedi.

Hüseyin Çıldır: Suriyeliler'e TOKİ'den ev verilmemeli!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, gündemde olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi.

Hüseyin Ersin Takla kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarından olan Hüseyin Ersin Takla kimdir? Hüseyin Ersin Takla, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hüseyin Memiş: TOKİ projesi bizim projemizdir!

Kanunla getirilen İntibak Yasası'nın emeklilerin kazanılmış olan haklarının da ihlaline neden olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Memiş, "TOKİ projesi, Türkiye Emekliler Derneği'nin bir projesidir'' dedi.

Bitlis Kalesi etrafında restorasyon yapılacak!

Bitlis Belediyesi, Sokak İyileştirme Projesi kapsamında, Bitlis Kalesi etrafında restorasyon çalışması yapacak. Belediye Başkanı Hüseyin Olan, belediyeyi borçlu şekilde teslim aldıklarını, ancak bunun çalışmalarına engel olmadığını söyledi.

Bitlis doğalgaz çalışmaları ne durumda?

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Bitlis Belediyesi’nden otopark projesi!

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, çarşı içi trafiğinin rahat bir nefes alması için 4 ayrı proje hazırladıklarını söyledi. İşte Başkan Olan'ın projelerle ilgili açıklaması...

Cengiz İnşaat'a Hüseyin Avni Paşa Köşkü için suç duyurusu!

Cengiz inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in, doğal sit alanı olan Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda iş makineleriyle çalışma başlamıştı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Cengiz İnşaat'a suç duyurusunda bulund

Hüseyin Aras Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

20 Haziran 1969 Mardin doğumlu Hüseyin Aras, 8 Ağustos 2015 tarihinde Bitlis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Aras, evli ve 4 çocuk babası.

Hüseyin Aras kimdir?

Hüseyin Aras, 8 Ağustos 2015 tarihinde Bitlis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Peki, Hüseyin Aras kimdir? Hüseyin Aras, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Aras...

Hüseyin Olan bitlis Haberi

Hüseyin Olan bitlis

Hüseyin Olan kimdir?

Hüseyin Olan, 1959 Bitlis doğumlu olup Bitlis Lisesinden mezun olduktan sonra, 1986 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirmiştir.  


26 yıldır Bitlis'te serbest eczacılık yapmakta olup, Türkiye Eczacılar Birliği’nin 36. döneminde Denetleme Kurulu Üyeliği, 37. döneminde Merkez Heyeti Üyeliğinde bulunmuştur. 


38. Bölge Van, Bitlis, Hakkâri eczacılar odasında bütün yönetim kademelerinde görev almıştır. Halen Türkiye Eczacılar Birliği büyük kongre delegesidir. 


Türkiye Barış Meclisi Bitlis Barış Girişimi aktivisti ve kısa adı Betav olan “Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı” yönetim kurulu üyesidir.  


Hüseyin Olan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak...