18 / 05 / 2024

Hüseyin Olan özgeçmiş

Hüseyin Olan özgeçmiş

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Olan kimdir? Hüseyin Olan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın biyografisi..

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Hüseyin Sözlü: Adana’nın 50 yıllık planlamasını yapıyorum!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ''Birinci sınıf tarım toprağı olan yerlerde uygulama yapmıyorum. Projelerimizi birinci derece kentin ve kentsel dönüşüm içinde yapıyoruz. Dönüşümü merkezde cazip kılmak için ada bazında teşvikler yapıyorum''dedi.

Hüseyin Çıldır: Suriyeliler'e TOKİ'den ev verilmemeli!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, gündemde olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Ersin Takla kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarından olan Hüseyin Ersin Takla kimdir? Hüseyin Ersin Takla, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümde iddialı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kentsel dönüşüme önem veriyor. Çok da iyi yapıyor... Önem vermek de zorunda çünkü Adananın başka çıkış yolu yok .Kentsel dönüşümü çok da geniş kapsamlı oluşturmak zorunda. Neden mi ?...

Hüseyin Memiş: TOKİ projesi bizim projemizdir!

Kanunla getirilen İntibak Yasası'nın emeklilerin kazanılmış olan haklarının da ihlaline neden olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Memiş, "TOKİ projesi, Türkiye Emekliler Derneği'nin bir projesidir'' dedi.

Cengiz İnşaat'a Hüseyin Avni Paşa Köşkü için suç duyurusu!

Cengiz inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in, doğal sit alanı olan Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda iş makineleriyle çalışma başlamıştı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Cengiz İnşaat'a suç duyurusunda bulund

1999 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı tarih olmak üzereymiş!

1999 yılında Boğaz'ın günümüze ulaşmış en eski yalısı olan Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı yok olmak üzereymiş. Mülkiyeti Amcazade Hüseyin Paşa Vakfı'na ait tarihi yalı, en son 1956 yılında yetersiz bir onarım görmüş.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Hüseyin Olan özgeçmiş Haberi

Hüseyin Olan özgeçmiş

Hüseyin Olan kimdir?

Hüseyin Olan, 1959 Bitlis doğumlu olup Bitlis Lisesinden mezun olduktan sonra, 1986 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirmiştir.  


26 yıldır Bitlis'te serbest eczacılık yapmakta olup, Türkiye Eczacılar Birliği’nin 36. döneminde Denetleme Kurulu Üyeliği, 37. döneminde Merkez Heyeti Üyeliğinde bulunmuştur. 


38. Bölge Van, Bitlis, Hakkâri eczacılar odasında bütün yönetim kademelerinde görev almıştır. Halen Türkiye Eczacılar Birliği büyük kongre delegesidir. 


Türkiye Barış Meclisi Bitlis Barış Girişimi aktivisti ve kısa adı Betav olan “Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı” yönetim kurulu üyesidir.  


Hüseyin Olan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak...