16 / 05 / 2024

Hüseyin Yılmaz iletişim

Hüseyin Yılmaz iletişim

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'na Hüseyin Yılmaz'ın atanması hakkında açıklamada bulundu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Turuncu Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakoğlu, Tamer Çakoğlu, Ahmet Çakoğlu, Yiğit Çakoğlu ve Hüseyin Yılmaz Çakoğlu ortaklığında kuruldu.

Şehir hayatından sıkılan, hobi bahçesi satın alıyor!

İnsanların büyük şehirlerde ve kalabalıktan sıkıldığını anlatan Yılmaz Emlak’ın sahibi Hasan Hüseyin Yılmaz, “Hayatımızı geçirdiğimiz hobi bahçeleri sayesinde insanların rahatlamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Rhm Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhm Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz ve Mustafa Kayhan ortaklığında kuruldu.

Naz Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Naz Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Amel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz, Hilal Öztürk ve Ahmet Beyboğa ortaklığında kuruldu. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Hüseyin Yılmaz, Akfen GYO'dan ayrıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Hüseyin Yılmaz iletişim Haberi

Hüseyin Yılmaz iletişim

Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimizin 04.09.2014 tarih ve 18 no'lu Yönetim Kurulu kararına göre; Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince, Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Departmanı'nda görev yapmak üzere Hüseyin Yılmaz'ın atanmasına,


Toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.


İletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:


Hüseyin Yılmaz Tel: 0212 371 8700 Faks: 0212 279...