12 / 05 / 2024

Hüseyin Yüksek

Hüseyin Yüksek

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Yüksek, 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' çalışması kapsamında bin dolar bozdurup makbuz getiren 57 kişiye Kocaeli Kandıra ve İzmit bölgelerinden bin metrekare müstakil tapulu araziler vereceklerini açıkladı.

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Hüseyin Yüksek Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1915 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar hayatını kaybetti.

Hüseyin Yılmaz, Akfen GYO'dan ayrıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Çin'in yeni yüksek hızlı treni ilk seferini yaptı!

Beijing ve Şangay arasında "Fuxing" (Rönesans) sınıfı yüksek hızlı treninin Pazartesi günü iki yönlü olarak hizmete girmesi, Çin'in hızla gelişmekte olan yüksek hızlı tren teknolojisine bir kez daha dikkatleri yöneltti.

İzmir-Ankara yüksek hızlı tren çalışmaları sürüyor!

Toplam yatırım maliyeti 4,9 milyar liraya ulaşacak olan İzmir-Ankara yüksek hızlı tren çalışmaları sürüyor.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Armac İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armac İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Yüksek tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sivas yüksek hızlı trene 2018 sonunda kavuşacak!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın yaptığı açıklamada "Ankara-Sivas arasında yaklaşık 62 kilometre tünelden oluşan önemli bir imalat söz konusu. Bu imalatların genelinde yüzde 55 ilerleme sağlandığını ve Sivas'ın 2018 sonunda yüksek hızlı trene kavuşacağını belirtti.

Yüksek hızlı tren hangi illerden geçecek?

Türkiye’nin, Avrupa’nın 6’ncı, dünyanın 8’inci Yüksek Hızlı Tren (YHT) işletmecisi konumuna geldiğini belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Edirne’den Kars'a kadar YHT ile ulaşım hedeflediklerini söyledi. İşte o iller ve projeler...

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı 2019'da bitiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını 2019 yılında bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Hüseyin Özkaya: Türkiye’nin tekrar cazibe merkezi olabilir!

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya bu yıl belirsizliklerin yüksek olacağını belirtti. Özkaya, ekonomi üzerinde aşağı yönlü riskler olsa da, Türkiye'nin tekrar cazibe merkezi haline gelebilmesi için ciddi bir potansiyel olduğunu düşünüyor.

Hüseyin Yüksek Haberi

Hüseyin Yüksek

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, dövizin TL karşısında yükselmesine karşın 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' kampanyası başlattıklarını açıkladı. Yüksek, Sinoplu olmasından dolayı ilin plaka kodu olan 57 kişiyi arazi sahibi yapacaklarını belirtti.

Bu çalışmayla amaçlarının Türkiye'ye kimsenin diz çöktüremeyeceğini göstermek ve TL'nin daha çok değer kazanmasını sağlamak olduğunu dile getiren Yüksek, "Amacımız hiç bir ticari koşulda dolara ihtiyacımızın olmadığını göstermek Türkiye'yi kimsenin hafife almamasını hatırlatmak Türkiye kendi içinde milli ve yerli yatırımları ile ekonomisini hiç bir dış ticarete bağlı kalmamak üzere daha da büyültmek ve güçlendirmek olduğunu göstermek adına bu kampanyayı başlattık. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devleti her koşul ve şartta kendi milleti için mücadele etmeye hazır olduğundan bizlere de ticari katılımcı ve sektör işletmecileri olarak, özellikle...