05 / 05 / 2024

Hüsrev Gerede Caddesi tarihi apartaman

Hüsrev Gerede Caddesi tarihi apartaman

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, Gebze’nin yaya trafiğinin yoğun olduğu Hükümet Caddesi üzerinde, Hükümet Konağı karşısında yer alan gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı...

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Hüsrev Hatemi: Yeni AKM çok daha iyi olacak!

Şair, yazar Hüsrev Hatemi, tatürk Kültür Merkezi'nin yenilenmesi projesine ilişkin, "Yeni AKM tahmin ediyorum ki çok daha iyi olacak." dedi

Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı.

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar yeniden diriliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Gila Benmayor bugün köşesinde "Bağdat Caddesi'nin rönesansı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrev Ateş Ergüler ve Zınar Okçuoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu.

Hüsrev Gerede Caddesi tarihi apartaman Haberi

Hüsrev Gerede Caddesi tarihi apartaman

Nişantaşı'ndaki tarihi apartmanda oturan ünlü isimler, apartman görevlisi tarafından dolandırıldı. Apartman görevlisi daire sakinlerinden aldığı paralarla eşini ve çocuklarını ardında bırakıp kaçtı.

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göre, İlber Ortaylı, Haldun Dormen, Adil Şentekin, Bennu Gerede, Zafer Algöz gibi ünlü isimlerin oturduğu binada filmlere konu olacak olay yaşadı. Binada çalışan apartman görevlisi ihitiyacı olduğunu anlatarak bazı ünlü isimlerden yaklaşık 5'er bin TL aldı. 

Bunun üzerine ailesini geride bırakarak kaçtı. Yönetim bunun üzerine apartman görevlisi hakkında kayıp ilanında bulundu. Apartman sakinleri, dolandırılıp dolandırılmadıklarını anlamaya çalışırlarken verdikleri paranın da miktarını söylemiyorlar. Yönetimin yaptığı açıklamlara göre, apartman görevlisinin daire sakinlerine “borcum var” diyerek beşer bin lira topladığı ve evli çiftlerden de yüksek meblağ alarak ailesini de geride bırakıp kaçtığıifade edildi. Daire sakinleri, apartman görevlisinin...