17 / 06 / 2024

Hussam Saraj

Hussam Saraj

Sirateks İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hussam Saraj ve Mahmood Khalıl Husseın Abu Alı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Hussam Abdullah ve Wisam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Yenikanal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikanal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam A.H.H. tarafından kuruldu.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Al Kamchah tarafından kuruldu.

Profsen İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Profsen İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Eddın Alahmar tarafından kuruldu.

Hussam İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hussam İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Batak ve Manal Al Dawalıbı ortaklığında kuruldu. 

Marwa Saraj İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marwa Saraj İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Saraj tarafından kuruldu. 

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Reda, Osamah Al Alloh ve Mohammed Hussam Othman ortaklığında kuruldu. 

Esinti Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esinti Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Anıs Alshantı ve Hussam Jadallah ortaklığında kuruldu. 

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Aldeen Abou Shaer ve Mohammad Abou Chafer ortaklığında kuruldu.

Hussam Saraj Haberi

Hussam Saraj

Sirateks İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hussam Saraj ve Mahmood Khalıl Husseın Abu Alı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Sirateks İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...