02 / 05 / 2024

Hussein Abdulkader

Hussein Abdulkader

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited  Şirketi Şişli’de  120 bin  TL sermaye bedeli ile Navaf Ahmadaref Abdulkader tarafından kuruldu.

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile Omar Hussein A. Abdullah tarafından kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Basha, Abdullah Şahinoğlu ve Omar Amkı tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hussein ve Fawaz Al Hajj Al Hajj ortaklığında kuruldu.

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Tleis tarafından kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

Hussein Abdulkader Haberi

Hussein Abdulkader
Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle...