06 / 05 / 2024

Hussein Ghalib

Hussein Ghalib

Yeni Feza İnşaat ve Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Velit Türkmen, Qasim Mohammed, Hussein Ghalib tarafından 105 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu.

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile Omar Hussein A. Abdullah tarafından kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Sultan Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hussein ve Fawaz Al Hajj Al Hajj ortaklığında kuruldu.

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Tleis tarafından kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

Drillmetec Delme Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drillmetec Delme Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ghalib Nalband ve Uras İsmet Kaya tarafından kuruldu.

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad Ali Hussein Al Hufayree tarafından kuruldu.

Larak Group İnşaat Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Larak Group İnşaat Emlak Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazin Sattar Hussein Anzah tarafından kuruldu. 

Hussein Ghalib Haberi

Hussein Ghalib

Yeni Feza İnşaat ve Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Velit Türkmen, Qasim Mohammed, Hussein Ghalib tarafından 105 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Yeni Feza İnşaat ve Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....