07 / 05 / 2024

huzurevi için para fonu aranıyor bursa

huzurevi için para fonu aranıyor bursa

Kamudaki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2 yıl önce Türkiye'de ilk yıkılan kamu binası olan Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu nun yerine inşa edilecek yeni huzurevinin avan projesi hazırlandı.

Mahkemelik kiracı, dava uzamasın diye evden çıkmak için ev sahibinden 1 milyon TL istedi!

Ev sahibi ile kiracılar arasında görülen davalarda olaylar kızışıyor. Bazı kiracılar, ev sahiplerinden tahliye için para talep ediyor. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar evden çıkmak için para istiyorlar!

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan çeşitli sıkıntılar ve anlaşmazlıklar giderek artıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon bu sıkıntılara yenilerinin de eklenmesine neden oluyor. Bu süreçte, kiracılar evden çıkmak için ev sahipleri ile para pazarlığı yapmaya başladıkları konuşuluyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?

19,6 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?' sorusunu yöneltti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İslam Memiş'ten bu defa borsa tahmini! 15 bin puan için tarih verdi

Gelişmelerle birlikte rekor serisine ara veren Borsa İstanbul yeni günde yükselişine ara vermiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul için rekor verdi. Net tarih veren uzman isim, BİST 100'ün 15 bin puana çıkacağını ifade etti.

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Emlak ilanı verenler için yeni düzenleme: Uygulamayanlara 100 bin lira para cezası

Bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek isteyen bireyler için yeni düzenlemeler ve uygulamalar devreye girmiştir. Bu sayede, piyasada spekülasyonların azalması ve gayrimenkul fiyatlarının daha dengeli bir seviyede olması hedeflenmektedir. İşte yeni düzenleme detayları…

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Otomobilde büyük kampanya için start veriliyor! Araba almak isteyenlere müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalında otomobil ve konut alanlar için önemli öngörülerde bulundu. İşte detaylar...

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

huzurevi için para fonu aranıyor bursa Haberi

huzurevi için para fonu aranıyor bursa

Bursa Valiliği, Yıldırım Eşrefiler Caddesi'nde inşa edilecek yeni huzurevi için 4 milyon lira ayıracak bir hayırsever arıyor. 


Kamudaki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2 yıl önce Türkiye'de ilk yıkılan kamu binası olan Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu nun yerine inşa edilecek yeni huzurevinin avan projesi hazırlandı. Temenyeri'ndeki Sultan Abdülaziz Han'ın av köşkünün altında, Bursa'nın en giizel mahallelerinden Eşrefiler'de, asırlık çınar ve çam ağaçlarına sahip 12.7 dekarlık alan yaşlılar için tam bir dinlenme mekanı olacak. Mülkiyeti Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait 2. sınıf doğal sit alanında yetiştirme yurdunun yıkıldığı yaklaşık bin 200 metrekarelik alana yapılacak yeni huzurevinde 92 kişi kalabilecek. 


2 TALİPLİ ÇIKTI AMA... 


Bursa'da onlarca kişinin huzurevine girebilmek için sıra beklediği bir dönemde, şehrin içerisinde yeşilliklerle bezeli alandaki yeni tesislere büyük ilgi olacağını belirten...