06 / 08 / 2024

Huzurevi ücretleri zamları

Huzurevi ücretleri zamları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kendisine bağlı huzurevi ücretlerini 2014 yılının ikinci yarısından itibaren yüzde 10-20 oranında artırdı.Bakanlık, 2013 yılının tamamında ve 2014 yılının ilk yarısında huzurevi ücretlerinde artış yapmamıştı.

Tapu harçlarına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne kadar oldu?

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra pek çok kalemde ödemeler artırıldı. Bu durumda, Tapu harç ücretleri zamlandı mı? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Tapu harcına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne oldu?

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Noter, pasaport ve vize harçlarına yüzde 50 zam! Pasaport ücretleri ne kadar oldu?

Temmuz ayı maaş zamlarının netleşmesi ile birçok kalemde ödemeler peş peşe güncellendi. Peki, Pasaport ücretlerine zam geldi mi? 6 aylık, 1 yıllık ve 10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Özel okul ücretleri ikiye katlandı! Zamlar peş peşe geldi...

Özel okul ücretleri ikiye katlandı. Zamda sınır tanımayan kurumlarda yeni kayıt döneminde fahiş fiyatlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Kredi Yurtlar Kurumu 2022 ücretlerine yüzde 80 zam! Yurt ücretleri ne kadar oldu?

Üniversite öğrencilerinin geçtiğimiz sene barınma ihtiyaçlarına tam olarak yanıt veremeyen Kredi ve Yurtlar Kurumu 2022 ücretlerine zam yapıldı. Söz konusu zamlar sonrası yurt ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

İzmit'te huzurevi inşaatı valiliğe takıldı!

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

TOKİ 2019 başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında İstanbul'un üç ilçesinde sosyal konut projesinin çekilişleri tamamlandı. Peki TOKİ 2019 başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu!

İlk etabı 29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu. Buna göre, 2 ay süresince otoparktan ücret alınmayacak.

Yeni Ekonomi Programı'ndan kira zamları nasıl etkilenecek?

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, Yeni Ekonomi Programı'ndan kira zamlarının nasıl etkileneceğini kaleme aldı. 

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Huzurevi ücretleri zamları Haberi

Huzurevi ücretleri zamları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kendisine bağlı huzurevi ücretlerini 2014 yılının ikinci yarısından itibaren yüzde 10-20 oranında arttırdı.


Bakanlık bünyesindeki huzurevleri ve huzurevi yaşlı bakım rehabilitasyon merkezlerinin 2014 yılının ikinci altı aylık dönemi için ücretler yeniden belirledi. Bakanlık, 2013 yılının tamamında ve 2014 yılının ilk yarısında huzurevi ücretlerinde artış yapmamıştı.


Huzurevi bakım ücretlerine A sınıfı tek ve iki kişilik, C sınıfı tek kişilik odalar için yüzde 15, B sınıf, C sınıfı iki kişilik, D sınıfı, E sınıfı odalar için yüzde 10, suit tek ve iki kişilik, D sınıfı, E sınıfı odalar için yüzde 10, suit tek ve iki kişilik odalar ile özel bakım bölümü için yüzde 20 artış uygulanacak.


Huzurevleri ile huzurevi yaşlı bakımı ve rehabilitasyon merkezlerinin oda tiplerine göre belirlenen asgari...