08 / 05 / 2024

Huzurlu Marmara kiralık

Huzurlu Marmara kiralık

Anadolu'da iki binden fazla konut geliştiren Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde yeni projeye başladı. Huzurlu Marmara projesi 90 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Güneşli Huzurlu Marmara Konutları satılık!

Huzurlu Marmara Güneşli projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Huzurlu Marmara Güneşli yakında satışta!

Huzurlu Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, yakın zamanda satışların başlayacağı projesinde büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü satılık dükkan fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 500 konut ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Projede son 6 dükkanın satışları devam ediyor...

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Huzurlu Marmara'da 374 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesinin yüzde 92'si satıldı. Kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, konutları 374 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Huzurlu Marmara'da son 60 daire! Yüzde 1 peşinatla!

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği 500 konut - 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi büyük ilgi görüyor. Kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, projede son 60 daire için yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma fırsatı.

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık!

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Huzurlu Marmara Sitesi satılık!

Huzurlu Marmara Sitesi satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Huzurlu Marmara projesi Ekim 2018 yılında teslim edilecek...

Huzurlu Marmara'da kampanya!

Beylikdüzü'ndeki 27 dönüm arsa üzerinde 500 konutluk ‘Huzurlu Marmara’ projesi ile İstanbul’da ilk projesine başlayan Huzurlu İnşaat, proje için 90 milyon liralık yatırım yapacak.

Huzurlu Marmara yoğun talep görüyor!

Beylikdüzü’nün en prestijli projelerinden biri olan ve tanıtımı 15 gün önce yapılan Huzurlu Marmara’ya, kısa sürede beklenenin çok üstünde talep geldi.

Huzurlu Marmara projesinde fiyatlar artabilir!

Anadolu'da iki binden fazla konut geliştiren Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde yeni projeye başladı. Huzurlu Marmara projesi 90 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor.

Huzurlu Marmara kiralık Haberi

Huzurlu Marmara kiralık

2009'dan bu yana Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde 2 binden fazla konut inşa eden Huzurlu İnşaat, İstanbul'daki ilk projesi için Beylikdüzü'nü seçti. 90 milyon lira yatırım yapılan "Huzurlu Marmara" projesi, 500 konut ve ticari üniteden oluşuyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, proje için 2 yılda 27 dönüm arazi topladıklarını belirterek "Proje bu sürede İstanbul Belediyesi'nden ancak geçti. Şimdi 36 ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Ama daha kısa sürecek gibi tahmin ediyoruz" dedi. Anadolu'ya site yaptıklarını vurgulayan Bıyıklı, Huzurlu Marmara'nın kendilerine referans olacağını kaydetti. 


FİYATLAR ARTABİLİR 

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, projenin aynı zamanda bir tatil köyü gibi olduğunu aktardı. Birpınar proje ile ilgili şunları söyledi: "Zaten koşu parkuru, havuz gibi şeyler standart. Hatta bizde tuz odası da var. Tam...