05 / 05 / 2024

ı-am Greenox Urban Residence

ı-am Greenox Urban Residence

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence ödeme koşulları!

Greenox Urban Residence ödeme koşullarına göre yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Greenox Urban Residence'ta teslimler Kasım'da başlıyor...

Greenox Urban Residence fiyat ve ödeme planı!

Greenox Urban Residence fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Greenox Urban Residence'ta teslimler bu yıl Kasım ayında yapılıyor...

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

Greenox Urban Residence'tan 20 yıl vade kampanyası!

Greenox Urban Residence projesinden 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Projede 90 ay 0 faiz imkanı ve 240 ay 0,69 vade oranıyla konut sahibi olunabiliyor

Greenox Urban Residence’tan ev alana Corporent’ten BMW!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları satışı devam eden projelerinde yıl sonuna özel düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Greenox Urban Residence’dan konut alan müşterileri için 12 ay boyunca BMW 116d kiralıyor.

Salik Çıkman: Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz!

İstanbul Kağıthane bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Greenox Urban Residence, hem enerji tasarrufu hem de yeşil bina konsepti ile öne çıkıyor. Projenin ortağı ve mimarı Salik Çıkman “Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz” dedi.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Greenox’ta 3 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta satışı devam eden 1+1 ve 2+1 konutlar için taksitler 3 bin TL’den başlıyor.

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Greenox Urban Residence’ta Babalar Günü kampanyası!

Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta, Babalar Günü’ne özel mevcut yüzde 15 indirimin üzerine yüzde 5’lik bir indirim daha yapılıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi: Greenox Urban Residence!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Stefano Boeri ile Greenox Urban Residence projesinin mimari Salih Çıkman’ı buluşturdu.

I-AM, Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence'ın temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı.

ı-am Greenox Urban Residence Haberi

ı-am Greenox Urban Residence

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi. Sürdürülebilirlik ilkelerine sadık kalınarak geliştirilen proje çerçevesinde I-AM de doğayla bütünleşik, konforlu ve ferah bir iç mimari tasarım uygulamasına imza attı.


Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, Aycan&Feres Ortaklığı tarafından 4. Levent’te inşa edilen Greenox Urban Residence’ın iç mimari tasarımını üstlendi. 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip olan Greenox Urban Residence, dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerinde ise 900 adet ağaç ve ağaççığa ev sahipliği yapmasıyla sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bir konut projesi olarak dikkat çekiyor.


I-AM’in...