25 / 07 / 2024

i inşaat sancaktepe projesi

i inşaat sancaktepe projesi

İ Yapı İnşaat'ın Sancaktepe projesinde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor. Ödemelerde daire bedelinin 3'te biri peşinat olarak verilirken, kalan konut bedeli 2014 yılı sonunda teslimlerde ödeniyor...

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Ceylan ve  Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Rusya'da inşaat sektöründe maaşlar arttı!

Artan maaşlara karşı Rusya vatandaşlarının rağbet göstermediği inşaat sektöründe fiyatlar uçtu. İnşaat işçileri maaşları da 70 binden 80-90 bine çıktı.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

İnşaat sektöründe istihdam arttı! 

İş gücü istatistikleriyle ilgili konuşan Anadolu Ajansı Finans Analisti ve ekonomist Haluk Bürümcekçi, inşaat sektöründe istihdamın arttığını dile getirdi. 

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

i inşaat sancaktepe projesi Haberi

i inşaat sancaktepe projesi


İ Yapı İnşaat Sancaktepe'de yeni projeye hazırlanıyor. İ Yapı Sancaktepe projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede blok kat sayısı 10 olarak belirlendi.


Tüm dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı İ Yapı İnşaat Sancaktepe projesinde daire fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1 dairelerin büyüklükleri 110 metrekare olarak belirlendi.


Belediyeden ruhsatları alınan İ Yapı Sancaktepe projesinin inşaatının 1 ay sonra başlaması planlanıyor. Alışveriş merkezi, fitness merkezi, kapalı otopark gibi sosyal imkanların yer aldığı İ Yapı İnşaat Sancaktepe projesinde daire teslimlerinin 2014 yılı sonunda yapılması hedefleniyor.


İ Yapı İnşaat Sancaktepe projesi Hakan Şükür Stadı'na yakın konumda hayata geçiriliyor. Projede daire bedelinin 3'te biri peşinat olarak ödeniyor. Kalan konut bedeli teslim tarihinde veriliyor.


www.iinsaat.com.tr

0216 312 77 67

Gülcihan...