18 / 05 / 2024

İBB aliağa içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları

İBB aliağa içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları

İBB içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını sürdürdüğü Aliağa ilçesinde şimdi de su depolarını yenilemek için ihaleye çıkıyor. Aliağa ve köylerinde yer alan 36 su deposu ve kuyu bakımdan geçirilecek. Çalışmalar 1 yılda tamamlanacak.

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün!

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün yapılacak. Projede 525 adet 2+1, 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir ili Aliağa ilçesinde  konumlu İş Merkezi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

TOKİ 50 bin konut İzmir Aliağa kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa projesindeki 600 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için 5 ilçede acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Manisa - Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa- Aliağa'da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Aliağa İş Merkezi'nin  2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi'nin değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aliağa İş Merkezi'nin değerleme raporunu revize etti.

İBB aliağa içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları Haberi

İBB aliağa içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları


Aliağa merkezinde 8 milyon liralık yatırımla şebeke yenileme çalışmalarını sürdüren İZSU, ilçenin Hacıömerli, Karakuzu, Güzelhisar ve Çıtak köylerindeki şebekeleri de baştan sona yeniledi. Son olarak Aliağa ve köylerindeki su depoları, kuyu ve terfi yapılarını baştan sona yenilemek için de ihaleye çıkma kararı alındı. Buna göre Aliağa merkez ve köylerindeki 16 su deposu, 16 kuyu ve 4 adet terfi yapısı bakım ve onarımdan geçirilecek. İhale sürecinin ardından başlayacak çalışmalar bir yılda tamamlanacak. 


Köylerin içme suyu şebekesini yenilerken suyun toplandığı depoları da bakımdan geçirdiklerini söyleyen İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, ilçenin pek çok mahallesinde içme suyu şebekelerini yenileyerek su kayıplarını en aza indirdiklerini, köylerdeki su depolarını da yenileyerek vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su vereceklerini belirtti. İZSU Genel Müdürlüğü, su depolarının yanı sıra kuyuların...