01 / 05 / 2024

ibb altyapı koordinasyon müdürü Hüseyin Kaya

ibb altyapı koordinasyon müdürü Hüseyin Kaya

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürü Hüseyin Kaya kimdir? Hüseyin Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Kaya, ne zamandan beri Altyapı Koordinasyon Müdürü olarak görev alıyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Ordu Yayalaştırma Projesi'nin ihalesi yarın!

Altyapı Koordinasyon Merkezi Üst Kurulu 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Ordu'daki altyapı yatırımları masaya yatırıldı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Ankara kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor!

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu kararıyla, 31 Ekim'den beri arıza ve acil durumlar dışında altyapı çalışmalarına kapalı olan kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Sakarya'ya 950 metrelik giriş kapısı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı (YOLBAK) Haydar Akbulut, SASKİ Hızırilyas tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karasu'da bu mahalleler yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

ibb altyapı koordinasyon müdürü Hüseyin Kaya Haberi

ibb altyapı koordinasyon müdürü Hüseyin Kaya

Hüseyin Kaya kimdir?

Hüseyin Kaya, 15 Nisan 1968 yılında Sivas Suşehri Yürekli köyünde doğdu. İlkokulu Yürekli köyü ve İstanbul'da, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


Aynı yıl Kağıthane Belediyesi'nde göreve başladı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geçiş yaparak Mesken ve Gecekondu İşleri Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 


1995 yılında askerliğini Ankara Harita Genel Komutanlığında kısa dönem olarak tamamladı. Askerlik sonrası 1998 yılına kadar aynı görevine devam etti. 1998-2002 yılları arasında Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü'nde müdür yardımcılığı, 2002-2004 yılları arasında Mesken ve Gecekondu İşleri müdürlüğü, 2005-2009 yılları arasında Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü'nde müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 16.07.2009 tarihinde Altyapı Koordinasyon Müdürü olarak atandı.


Harita mühendisliğinin yanında iktisat eğitimini tamamlayan Kaya, ekonomist ünvanına da sahiptir. Evli...