15 / 05 / 2024

ibb Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman

ibb Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman kimdir? Fatih Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Duman, ne zamandan beri Altyapı Projeler Müdürü?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı için projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Ülke genelinde ve ana akslarında, hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı amacıyla projeler geliştiriyoruz." diye konuştu.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Mega projeler TBMM Genel Kurulu'nda konuşuldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, bakanlığının bütçesi ile ilgili konuştu. Tuhan, bütçe kapsamında yer alan dev projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Mega projeler Türkiye'deki altyapı devrimine örnek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'deki altyapı devrimini anlattı. Arslan, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim, Avrasya Tüneli, Marmaray, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli gibi mega projelerin ülkemizeki devrime örnek olduğunu söyledi.

Sakarya Yenikent'e yeni projeler gelecek!

Başkan Toçoğlu, “Bu bölge için sosyal projeler ürettik; altyapı ve fiziki projelerdeki atılımlarla üst yapıdaki tüm bu yatırımlarımızı destekledik.

ibb Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman Haberi

ibb Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman

Fatih Duman kimdir?

Fatih Duman 1971 yılında Samsun’da doğdu. 1988 yılında Samsun 19 Mayıs Lisesinden, 1992 yılında K.T.Ü. İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


1992-1995 yılları arasında serbest çalıştı. 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı  Yapı İşleri Müdürlüğü'nde  Kontrol Mühendisi olarak göreve başladı. 2004-2011 yılları arasında aynı birimde Müdür Yardımcılığı yaptı. 


09.05.2011 tarihinden 06.05.2012 tarihine kadar Projeler Daire Başkanlığı’nda Projeler Müdürlüğü görevini üstlendi. 


2012-2013 yıllarında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Tezi İstanbul raylı sistemleri ve metrosunun uluslar arası büyükşehir örnekleri ile karşılaştırılması üzerinedir.


06.05.2013 tarihinden itibaren Projeler Daire Başkanlığı’nda Altyapı Projeler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. 


Evli ve bir çocuk babasıdır.


Görevleri:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk sınırları içerisinde, Büyükşehir Belediyesi iç birimleri, İlçe Belediyeleri,...