29 / 04 / 2024

ibb arsaları

ibb arsaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde satılmak istenen KİPTAŞ'a ait yaklaşık 20 bin metrekarelik alan AK Partililerin teklifi ile yeşil alan ilan edildi

Mecidiyeköy'de 160 bin TL'ye İBB'den satılık arsa!

Mecidiyeköy'de yer alan 114 metrekarelik arsa İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 160 bin TL'den satılıyor.

İBB Bağcılar ve Pendik'teki arsalarını satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bağcılar ve Pendik'te yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 201 milyon 113 bin 997 TL olarak belirlendi.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Yabancı şirketlerin arsalarının imar planları 10 yıl değişmeyecek!

İmar Kanunu'nu değiştirecek tasarı ile yeni teknoloji getiren, büyük ölçekli veya katma değeri yüksek yabancı yatırımlara imar güvencesi geliyor. Bu şirketlerin yatırım için aldıkları arazi ve arsaların imar planları 10 yıl süreyle değiştirilemeyecek.

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Emlak Konut GYO, Orhantepe'deki arsaları TOKİ'ye iade etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., anlaşma dahilinde TOKİ'den alınan Kartal Orhantepe'deki arsaları, TOKİ'ye iade ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

1976 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 5.400 liraya arsalar!

Reşat Altın'ın bin liraya satıldığı 1976 yılında, Aydın Doğan Ticaret'ten tamamı 5 bin 400 liraya arsa satın almak mümkünmüş. Ayrıca eski Ankara Asfaltı'na cepheli arsaların metrekaresi ise 40 liradan satılıyormuş.

Atakule GYO Çankaya arsaları değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya'ya bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Güven Mahallesi'nde yer alan arsalar için hazırlatılan değerleme raporunu bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

Aydın Doğan'dan satılık arsalar!

Aydın Doğan Ticaret, 1974 yılında Pendik'e 8 dakika mesafede yer alan arsaları 3 bin 900 liradan satışa çıkarmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1975 yılında Bostancı'da tapulu arsalar üzerindeki gecekondular yıkılmış!

1975 yılında Bostancı mevkinde kişi malı arsalar üzerinde kurulu gecekondular yıkılmış. 1973 yılında arsaları Hazine malı sanıp gecekondu inşa edenler, kendilerine haber verilmediği için sokakta kalmışlar.

ibb arsaları Haberi

ibb arsaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı son oturumunda tek gündem maddesi ile toplandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporuna göre İstanbul Başakşehir ve Tuzla’da muhtelif ada ve parsellerde bulunan taşınmazların park, deprem ve toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması talep edildi.

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, meclisin tek bir madde ile teamüllere aykırı olarak gündeme alındığını belirterek itiraz etti.

- "KİPTAŞ hiçbir yerde arsa satışı yapmamıştır"

AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş ise yapılan işlemlerin tamamen hukuk, teamül ve yönetmeliklere uygun olduğunu dile getirdi.

Gökkuş, belediye mallarının kamu malı olduğunu ve yine kamu yararına tahsis edildiğini belirterek, "CHP bugüne kadar belediye mallarının satılmasına karşıydı. Şu anda gelir gelmez, ilk işinin bunları satmak mıdır? Şu...