11 / 05 / 2024

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı mı

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı mı

Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak.

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı!

Büyükçekmece Sosyal Tesisi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Büyükçekmece Sosyal Tesisi dün açıldı...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı mı Haberi

İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi açıldı mı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluğa dayalı hizmet üretme anlayışıyla İstanbul’un en güzel yerlerini halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.


Kaliteli hizmetin ve uygun fiyatların bir arada sunulduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerine bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak. İster bir çay eşliğinde deniz manzarasının tadını çıkarın, ister bir kahveyle günün tüm yorgunluğunu atın ama Büyükçekmece Sosyal Tesisleri’ne mutlaka uğrayın.


Çalışanların güler yüzü ve sıcacık ortamı ile...