03 / 05 / 2024

İBB dolapdere binası

İBB dolapdere binası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı. Yeni binayı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan binanın bölgeye çok önemli bir katkı sağladığını belirtti.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

Divanhane Karakol binası Haliçport’un otoparkı için mi yıkılıyor?

İstanbul Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binasının yıkımı İBB Meclisi’nde de gündeme geldi. Tarihi binanın yıkımı konusundaki tartışmalar devam ediyor...

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Arter'in Dolapdere’deki yeni binası açıldı!

Arter'in Dolapdere'deki Grimshaw Architects tarafından tasarlanan yeni binası açıldı.

Arter'in Dolapdere'deki yeni binası 13 Eylül'de açılıyor!

Arter, "Saat Kaç?", "Kelimeler Pek Gereksiz", "Altan Gürman Retrospektif Sergisi", "Beyazımtırak", "Gizli Konferans", "Bir An İçin Durdu" ve "offroad, v.2" sergileriyle Dolapdere'deki yeni binasında sanatseverleri ağırlayacak...

Arter Dolapdere’deki yeni binasına taşınıyor!

2010 yılından beri İstiklal Caddesi’nde devam eden Arter, Dolapdere’deki yeni binasına 2019 yılının Eylül ayında taşınacak.

İBB dolapdere binası Haberi

İBB dolapdere binası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Dolapdere’de açılan yeni ek hizmet binasını ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Büyükşehir Belediyesinin önemli icra müdürlüklerinin buraya gelmiş olması, bölgeye şüphesiz çok önemli bir katkı sağladı. Bölgede aynı zamanda çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra, otelcilik ve iş dünyasına ilişkin çok güzel yatırımlar da var. Dolayısıyla Dolapdere start verdi.” dedi.  


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin Dolapdere’ye  taşınmasının ardından, genel sekreter yardımcılarını makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Genel sekreter yardımcılarıyla bir süre sohbet eden Başkan Demircan, Beyoğlu’nda hayata geçirilen dev projeler ve ileriye dönük atılabilecek adımlar hakkında da fikir alış verişinde bulundu. Kalabalık bir heyet ile ziyarete gelen Demircan, ayrıca katları dolaşarak...