25 / 07 / 2024

ibb hurda alımı için telefon

ibb hurda alımı için telefon

İstanbul Büyükşehir Beledilyesi (İBB), 1990 model ve altındaki araçların alımına başlandığını duyurdu. İBB, toplanan araçları söktükten sonra MKE'ye gönderecek. İşte Büyükşehir Belediyesi'nin hurda araçlar açıklaması...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Belediye personel alımı Nisan 2024 açıklamaları peş peşe yapıldı. İBB İSYÖN tarafından 587 cankurtaran alınacak. İşte Belediye personel alımı detayları...

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Hurda fiyatları uçtu! Hurda paslanmaz alım fiyatları belli oldu! İşte 2 Mart 2023 fiyat listesi…

Hurda fiyatları dikkat çekmeye devam ediyor. Hurda paslanmaz alım fiyatları belli oldu! İşte 2 Mart 2023 fiyat listesi…

Hurda alım satım fiyatı ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün demir fiyatlarına gelen zam gündeme bomba gibi düştü. Demirin ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda alım satım fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda alüminyum fiyatları şoke etti! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

İnşaat sektöründeki dalgalanmayla birlikte hurda sektörü de hareketli günler geçiriyor. Hurda alüminyum alım fiyatları da dikkat çekiyor. İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İBB İGDAŞ 20 mühendis ve 50 teknik personel olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacağını duyurdu. İGDAŞ, iş başvuruların başladığını ve 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti.

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu! Kalay fiyatı 300 TL’ye çıktı! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sökülecek hurda ve kalay alım fiyatları belli oldu. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken gözler kalay ve sökülecek hurda fiyatlarına çevrildi. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

ibb hurda alımı için telefon Haberi

ibb hurda alımı için telefon

Belli bir yaşın altındaki araçların hurdaya ayrılması çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi de katıldı. İBB'den yapılan açıklamada 90 model ve altı araçların alımına başlandığı duyuruldu. Toplanan araçlar söküm işlemlerinden sonra MKE'ye gönderiliyor.


İBB'den yapılan yazılı açıklamada; "Çevreye ve trafik akışına büyük zararları olan yaşlı araçlar trafikten çekiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 90 model ve altı olan, işlemlerini tamamlamış hurda motorlu taşıtların alımına başladı. 


Eski teknoloji ile üretilmiş olan ve çevre kirliliğinden, trafik akışına, yakıt tasarrufuna kadar birçok dezavantajı bulunan eski araçların trafikten çekilmesi ile İstanbul rahat bir nefes alacak. Trafik ve doğa için risk faktörü oluşturan 90 model ve altı olan araçların hurdaya ayrılma işlemlerini artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapacak" denildi.


Açıklamada "İBB Atık Yönetim Müdürlüğü, hurda motorlu taşıtlarla ile ilgili hazırlıklarını tamamladı" denilerek...