20 / 05 / 2024

ibb ihtisas komisyonu üyeleri son durum

ibb ihtisas komisyonu üyeleri son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi ihtisas komisyonları 16 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2. birleşimi, meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet başkanlığında gerçekleştirildi. İşte seçilen komisyon üyeleri...

12'nci Kalkınma Planı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Hangi yılları kapsadığı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 2024- 2028 dönemini kapsayacak 12'nci Kalkınma Planı'nın hazırlıklarına dair genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Plan hazırlıkları amacıyla, 54 adet özel ihtisas komisyonu ile 26 tane çalışma grubu oluşturuldu.

Emlakçı komisyonu 2021!

Taşınmaz ticaretiyle ilgili yönetmelik taslağına göre emlakçı komisyonları sınırlandırıldı. Peki, emlakçı komisyonu nasıl hesaplanır? Emlakçı komisyonu yüzde kaç 2021? İşte emlakçı komisyonu 2021...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kanal İstanbul'a yer verilmedi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, önceki gün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçesi onaylandı. Bütçede Kanal İstanbul'a yer verilmedi.

Deprem Komisyonu ikinci kez toplandı: İlgili kanun ve yönetmelikler çıkarılmalı!

İzmir depremi sonrası kurulan Deprem Komisyonu toplantısında muhalefet, oluşturulacak raporların tozlu raflarda kalmayarak ilgili kanun ve yönetmeliklerin çıkarılmasını tavsiye etti.

Denizli'de deprem komisyonu kuruldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, başta deprem olmak üzere, Denizli'nin doğal afetlerden korunması için  Deprem ve Doğal Afet Komisyonu'nu kurdu. 

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belli oldu!

TBMM Genel Kurulu'nda Deprem Araştırma Komisyonu'na AKP'den 11, CHP'den 5, İYİ Parti, HDP ve MHP'den 2'şer milletvekili üye olarak belirlendi. 

Depreme karşı tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırma komisyonu kuruldu!

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar!

TBMM'de önlemler için Deprem Araştırma Komisyonu kuruldu!

TBMM'de 5 partinin ortak kararıyla depremlerin zararını en aza indirgeyecek tedbirlerin saptanması için araştırma komisyonu kuruldu. İzmir'deki arama-kurtarma çalışmaları ise tamamlandı. 

İzmir'de depremden zarar görenlerden emlak komisyonu alınmayacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkan Yardımcısı Gönül Vural yaptığı açıklamada depremde evi hasar görenlerden emlak komisyonu alınmayacağını açıkladı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı. 

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

Tekstil İhtisas OSB’de yatırımlar Kahramanmaraş’ı devleştirecek!

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  tekstil, metal mutfak eşyaları ve gıda sektöründe ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulmasının bölgeyi büyütüceğini anlattı.

ibb ihtisas komisyonu üyeleri son durum Haberi

ibb ihtisas komisyonu üyeleri son durum


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi ihtisas komisyonları 16 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2. birleşimi, meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet başkanlığında gerçekleştirildi.


Her ihtisas komisyonu için 9 üyenin belirlendiği birleşimde İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeleri belirlendi. 


İşte komisyon üyelerinin tam listesi;



1.İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU

1. Hadi DİLER (AK PARTİ)

2. Timur SOYSAL (AK PARTİ)

3. Oktay BİRİNCİ (AK PARTİ)

4. Maliki Ejder BATUR (AK PARTİ)

5. Serhan KURAL (AK PARTİ)

6. M.Sedat ÖZKAN (CHP)

7. Cemal ŞERİFOĞLU (CHP)

8. Esin HACIALİOĞLU