03 / 05 / 2024

ibb İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi

ibb İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi ihalesi 7 Ekim 2013 tarihinde saat 11:30 'da Merter 'de gerçekleştirilecek....

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İstanbul'da ofis kira değeri yüzde 0.43 azaldı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.43 azaldı. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 birinci çeyrek sonuçları!

REIDIN tarafından Ofis Kira Endeksi açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.54, alt fiyat segmentinde ise yüzde 0.23 oranında azalış yaşandığı açıklandı.

İstanbul'a yeni heliport alanları geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'İstanbul Geneli Heliport Alanlarının Planlanması hizmet alımı' işini bugün ihaleye çıkarıyor.

İstanbul'a yeni havaraylar geliyor!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattını 7 Aralık'ta ihaleye çıkaracak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni havaray projeleri için düğmeye bastı. İstanbul Geneli Havaray Projesi ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul'da tarihi yapıların restorasyon ihalesi bugün!

İstanbul geneli tarihi yapıların bakım, onarım ve restorasyonu 1. kısım inşaatı ihalesi bugün saat: 11.00'de yapılacak.

İstanbul'da ofis kiraları düştü!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst segmentte yüzde 1.11, alt segmentte ise yüzde 2.23 oranında azalış yaşandı.

En yüksek ofis kiraları Esentepe'de!

Reidin Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Endekse göre İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyreğe kıyasla üst segmentte yüzde 1.40, alt segmentte ise yüzde 3.76 artış yaşandı...

İBB, İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri için 2 Eylül'de ihale yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

İstanbul'da ofis kiraları yüzde 6.5 arttı!

Ofis Kira Endeksi'nde 2014 yılı ilk çeyrek verilerine göre, İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek döneme göre üst segmentte yüzde 6,16, alt segmentte ise yüzde 6,47 oranında artış yaşandı.

REIDIN ofis kira endeksi 2014 ilk çeyrek sonuçları açıklandı!

Verilere göre, İstanbul geneli ofis kira değerleri bir önceki çeyreğe göre üst segmentte yüzde 6.16, altta ise yüzde 6.47 arttı. Ele alınan 19 ofis bölgesi içerisinde en gözde semt Esentepe olarak öne çıktı...

ibb İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi Haberi

ibb İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi


İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde saat 11:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No:62 Merter GÜNGÖREN adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için