16 / 05 / 2024

ibb kadıköy arsa satışı

ibb kadıköy arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan ve çay bahçesi olarak kullanılan araziyi satışa sundu. Arazinin satış ihalesi 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Kadıköy'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova - Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de yer alan arsayı 4 milyon 516 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB, Kadıköy'deki Fokurtu çay bahçesini satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan ve çay bahçesi olarak kullanılan araziyi satışa sundu. Arazinin satış ihalesi 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadıköy'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Saraçlar Çeşme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 266 bin 625 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

ibb kadıköy arsa satışı Haberi

ibb kadıköy arsa satışı

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, Haydarpaşa Garı'nın yaklaşık 500 metre kuzeyinde, Saraçlar Çeşme mevkisinde yer alan ve halen "Fokurtu Aile Çay Bahçesi" adıyla hizmet verilen araziyi satışa sundu. İBB araziyi, 5 milyon TL'nin üzerinde bir bedelle satmak istiyor.

İmar durumuna göre arazinin bir kısmı konut diğer kısımları ise park ve yol alanında kalıyor. Satışa konu olan kısım ise toplam arazinin üçte biri. 6 Mart'ta yapılacak satış ihalesine konu arazi için, 5 milyon 267 TL muhammen bedel belirlendi. Arazi bu bedel üzerinden yapılacak açık artırma ile satılacak. İhaleye katılacakların 158 bin TL geçici teminat yatırması gerekiyor.

İbrahimağa Mahallesi 253 ada 71 parselde bulunan arsanın, ihale ilanında "halihazır" durumu için "işgali" olduğu ve büyük kısmı yola gitmiş olan 69 nolu parselle birleşme şartı...